De expo #herecomestheflood

De expo van kunstenaar Rem van den Bosch bestaat uit verschillende billboards met foto’s die laten zien hoe hoog het water komt als de dijken breken.

Here comes the flood Vondelpark trap.jpg

Hoe hoog komt het water als de dijken breken?

De expo bestaat uit verschillende billboards met foto’s die laten zien hoe hoog het water komt als de dijken breken. Door het hele land fotografeerde kunstenaar van den Bosch herkenbare plekken die kwetsbaar zijn. Of op een andere manier te maken hebben met klimaatverandering en de stijging van de zeespiegel. Voor de tentoonstelling in Amsterdam fotografeerde Van den Bosch ook op plekken in onze hoofdstad.

Waar en wanneer was de expo?

De expo liep van 1 februari 2022 tot eind juli 2022. En was voor iedereen gratis te bewonderen. Elke 2 maanden ging de tentoonstelling naar een andere plek. De tentoonstelling begon in februari in het Oosterpark. Daarna ging de tentoonstelling naar Amsterdam Zuid-Oost (Hoekenrodeplein, 31 maart tot en met 31 mei) en Amsterdam Nieuw-West (Sloterplas, 31 mei tot en met 31 juli). Kijk op herecomestheflood.nl (U verlaat deze site) voor meer informatie over de tentoonstelling.

Video geblokkeerd.

U kunt deze video niet bekijken omdat tracking cookies uit staan. Lees meer op de privacy- en cookiespagina.