09 mei 2017

Bezoek de Ipenslotersluis op de Dag van de Bouw

De Ipenslotersluis in de Diemerzeedijk wordt vernieuwd. Op 20 mei 2017 is de landelijke ‘Dag van de Bouw’. Aannemer Van Hattum en Blankevoort stelt de bouwplaats van 11.00 – 15.00 uur open voor publiek. Kom langs en kom meer te weten over de verbetering van de sluis, en zijn historie.

In januari 2017 begon de bouw van de nieuwe Ipenslotersluis. We halen de oude sluis uit de dijk voordat we de nieuwe gaan bouwen. Een team van archeologen onderzoekt de oude sluis. Hierdoor komen we meer te weten over de bouw van deze sluis uit de 17de eeuw én de Diemerzeedijk uit de 13de eeuw.

Bouwplaats Ipenslotersluis

De bouwplaats ligt in de buurt van de Diemerzeedijk 34 in Amsterdam. De bouwkeet staat onder het viaduct van de A10. U bent op zaterdag 20 mei welkom van 11.00 tot 15.00 uur. U kunt het best met de fiets komen. Er is geen plek om uw auto te parkeren.

Over de Dag van de Bouw

Op de Dag van de Bouw laten bedrijven die lid zijn van Bouwend Nederland zien wat ze kunnen. Meer projecten die u op 20 mei in Amsterdam kunt bezoeken staan op www.dagvandebouw.nl.

Meer informatie over dit project