19 mei 2017

Tweede bijeenkomst Kennisactieprogramma Water

Hoe gaan we het water beheren in de stad van de toekomst? Wat kunnen wij hierover van anderen leren? En hoe verdelen we de risico’s? Samenwerken met burgers, de gemeente en andere organisaties is hiervoor heel belangrijk.

In Amsterdam en omgeving proberen mensen en bedrijven allerlei nieuwe technieken uit om afvalwater en drinkwater te zuiveren. Wat kunnen wij van anderen leren? In het Kennisactieprogramma Water brengen we alle kennis over water samen. Zodat we samen betere beslissingen kunnen nemen voor de stad van de toekomst.

In deze korte animatie leggen we dit uit:

Video geblokkeerd.

U kunt deze video niet bekijken omdat tracking cookies uit staan. Lees meer op de privacy- en cookiespagina.

Kenniswerkplaatsen

Bestuurders, onderzoekers en mensen uit de praktijk hebben hun eigen kennis en ervaring. We brengen ze bij elkaar in speciale kenniswerkplaatsen. Daar kunnen ze hun kennis en ervaring uitwisselen. De eerste bijeenkomst was op 12 april 2017 in Amersfoort. De volgende kenniswerkplaats is op maandag 19 juni 2017 in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Wilt u hier meer over weten? Kijk dan op www.kennisactiewater.nl

Wiegert Dulfer, bestuurder van Waterschap Amstel, Gooi en Vecht:
“AGV verbindt Waterschap, Wetenschap, Werk en Welzijn met elkaar. Dit doen we om te komen tot een waterbewuste en duurzame samenleving. In het Kennisactieprogramma Water wil ik de rol van het waterschap verkennen als het gaat om water in de circulaire stad van de toekomst. Doe mee en help verkennen hoe we onze steden veerkrachtiger kunnen maken!”

Meer weten?

Lees meer over het Kennisactieprogramma Water