11 mei 2017

Win een plan voor een groene tuin

De Week van Ons Water is van 12-21 mei. Die gaat over schoon water en gebruik van water in en om uw huis: Heel belangrijk voor het waterschap Amstel, Gooi en Vecht

Foto: Jan Ermers

Door zware regenbuien kan water vaak niet goed weglopen. Daardoor overstromen riolen.  En staan straten steeds vaker onder water. Dit gebeurt minder vaak als water in tuinen beter kan wegstromen. Uw tuin is dan regenbestendig. Dit heeft voordelen. U hebt dan zelf minder overlast. Het riool loopt minder snel over, en u krijgt een tuin met meer verschillende planten en dieren. 

Vind meer tips over regenbestendige tuinen

Win een plan voor een regenbestendige tuin!

Het waterschap vindt tuinen die regenwater goed afvoeren heel belangrijk.  Hebt u een tuin waarin water blijft staan?  Of liggen er vooral tegels in uw tuin? We maken hem graag een stukje groener! Doe mee met onze actie! Maak kans op een tuinontwerp van Greenlabel en een Nationale Tuinbon van in totaal €1500!

Wilt u meedoen met de actie? Volg ons dan op onze Facebookpagina. En hou deze goed in de gaten! We hebben regels gemaakt voor deze actie. Lees hier alle details. 

Wat is de Week van Ons Water?

We werken elke dag hard aan het water in Nederland. Ook bij u in de buurt. Twee maal per jaar wordt er een Week van Ons Water georganiseerd. Kijk wat er in uw buurt te doen is . En wat u zelf kan doen om ons water schoon te houden.  Of hoe u wateroverlast voorkomt.

Lees meer over de Week van Ons Water in het land