28 november 2019

Algemene beschouwingen 2019

Op 28 november 2019 hielden de bestuursleden van het algemeen bestuur hun algemene beschouwingen. Dat is hét moment waarop de leden van het algemeen bestuur terugkijken op wat er is bereikt. En ze kijken vooruit naar wat er moet gebeuren. En hoeveel belastinggeld daarvoor nodig is.

Lees hier meer over in de begroting voor 2020

Benieuwd wat de verschillende fracties in het algemeen bestuur hebben ingebracht bij de algemene beschouwingen? Bekijk dan hier hun bijdragen:

Algemene beschouwingen terugkijken

Bekijk de hele vergadering van 28 november 2019

Wilt u alleen een bepaalde spreker zien? Selecteer dan bij 'Filter' de spreker. Klik daarna op het fragment van uw keuze.

Nieuws en tweets

Hoe geef je een schonere, duurzamere wereld door? Die vraag staat centraal bij de gastles van @djventilator. 📅 dinsdag 28 januari 🕰️ 10:00u - 11:30u 📍 @westergas 🎟️ Gratis! Er zijn nog een paar plekken vrij; aanmelden kan via Facebook: https://t.co/S04592pCKL

Yes! Onze #baasvanmorgen Dewi heeft haar voorstel over de dijkversterking succesvol door het Dagelijks Bestuur (+ vervanging van de directie) geloodst! 🤝 @JINC #LaatDeToekomstVandaagLeiden

17 januari 2020

Beleef de regen in het Scheepvaartmuseum

18 januari t/m 1 maart in het Scheepvaartmuseum: de tentoonstelling REGEN. Bekijk de gevolgen van regen in Amsterdam en wat we ertegen kunnen doen.

Lees meer
07 november 2019

Waterschap en gemeente halen plastic uit de grachten

Met een muur van luchtbellen houden we plastic uit de grachten tegen. Zo komt het niet in de Noordzee terecht.

Lees meer