28 november 2019

Algemene beschouwingen 2019

Op 28 november 2019 hielden de bestuursleden van het algemeen bestuur hun algemene beschouwingen. Dat is hét moment waarop de leden van het algemeen bestuur terugkijken op wat er is bereikt. En ze kijken vooruit naar wat er moet gebeuren. En hoeveel belastinggeld daarvoor nodig is.

Lees hier meer over in de begroting voor 2020

Benieuwd wat de verschillende fracties in het algemeen bestuur hebben ingebracht bij de algemene beschouwingen? Bekijk dan hier hun bijdragen:

Algemene beschouwingen terugkijken

Bekijk de hele vergadering van 28 november 2019

Wilt u alleen een bepaalde spreker zien? Selecteer dan bij 'Filter' de spreker. Klik daarna op het fragment van uw keuze.

Nieuws en tweets

Waternet vist elk jaar 42.000 kilo (🤯) plastic uit de grachten! Dat gaat vooral om grote drijvende stukken plastic op het water. Maar er zijn ook kleine deeltjes die onder water zweven en zich niet zomaar laten vangen. De Bubble Barrier kan dat wel!

🤔 Wat het effect van de stilte op de Amsterdamse wateren precies gaat zijn, moet de komende tijd duidelijk worden. Maar doordat: 🚤 er sinds vorige week ook een stuk minder boten op het water zijn; 🌱 er veel organisch materiaal in de bodem zit. 👇

25 maart 2020

Coronavirus gevonden in rioolwater Amsterdam

De kans dat mensen via rioolwater besmet raken is bijna nul.

Lees meer
24 maart 2020

Hulp voor getroffen huishoudens en ondernemers tijdens coronacrisis

Bewoners en ondernemers kunnen tot 30 juni 2020 uitstel van betaling aanvragen voor de waterschapsbelasting.

Lees meer