24 maart 2020

Hulp voor getroffen huishoudens en ondernemers tijdens coronacrisis

Door de coronacrisis kunnen bewoners en ondernemers in betalingsproblemen komen. Het waterschap wil hen steunen in deze moeilijke tijd. Daarom kunt u uitstel van betaling aanvragen voor de waterschapsbelasting. Dit geldt voor iedereen die de aanslag van 2020 nu niet kan betalen.

We gaan soepel om met bewoners en bedrijven die betalingsproblemen hebben. Voor elke aanvraag zoeken we een gepaste oplossing. U kunt in ieder geval tot 31 augustus 2020 uitstel van betaling aanvragen. Dit was eerst tot 30 juni 2020. We hebben de periode verlengd. 

Waterschapsbestuurder Peter Smit: "Onze inwoners en bedrijven verdienen onze steun in deze lastige tijden. We moeten deze crisis samen het hoofd bieden en kijken nadrukkelijk ook naar elkaar om. Daarom proberen we inwoners en ondernemers die in de problemen komen, een steuntje in de rug te geven." 

Uitstel van betaling aanvragen 

Bij Waternet regelt u alles voor uw waterschapsbelasting. Hier kunt u ook uitstel van betaling aanvragen. 

Nieuws en tweets

In het @Parool uitgebreide aandacht voor het belang van waterbeheer in tijden van droogte. #waterschappen #droogte #waternet

⚠️ Zwemmen op een veilige locatie 👉 https://t.co/1l2DQOQA9Y Yes! Het wordt weer een prachtig weekend om lekker van het water te genieten!☀️Maar geef elkaar de ruimte en vermijd drukke plekken. 🏊‍♀️ Geniet ervan maar zwem niet in druk vaarwater, bij sluizen en bruggen. #zwemmen

29 juli 2020

Coronavirus opsporen in rioolwater

Waterschappen helpen bij het in beeld brengen van mogelijke groei van besmettingen met het nieuwe coronavirus.

Lees meer
21 juli 2020

Waterschap hoofdsponsor alternatief Amsterdam City Swim

We steunen al jaren de Amsterdam City Swim. Dit jaar gaat de swim niet door, maar zijn we hoofdsponsor van de online quizshow.

Lees meer