24 maart 2020

Hulp voor getroffen huishoudens en ondernemers tijdens coronacrisis

Door de coronacrisis kunnen bewoners en ondernemers in betalingsproblemen komen. Het waterschap wil hen steunen in deze moeilijke tijd. Daarom kunt u uitstel van betaling aanvragen voor de waterschapsbelasting. Dit geldt voor iedereen die de aanslag van 2020 nu niet kan betalen.

We gaan soepel om met bewoners en bedrijven die betalingsproblemen hebben. Voor elke aanvraag zoeken we een gepaste oplossing. U kunt in ieder geval tot 31 augustus 2020 uitstel van betaling aanvragen. Dit was eerst tot 30 juni 2020. We hebben de periode verlengd. 

Waterschapsbestuurder Peter Smit: "Onze inwoners en bedrijven verdienen onze steun in deze lastige tijden. We moeten deze crisis samen het hoofd bieden en kijken nadrukkelijk ook naar elkaar om. Daarom proberen we inwoners en ondernemers die in de problemen komen, een steuntje in de rug te geven." 

Uitstel van betaling aanvragen 

Bij Waternet regelt u alles voor uw waterschapsbelasting. Hier kunt u ook uitstel van betaling aanvragen. 

Nieuws en tweets

#B̶l̶u̶e̶M̶o̶n̶d̶a̶y̶ Fijne maandag! Waar knap jij vandaag van op? Tweet hieronder jouw ultieme #maandagtip! 👇

𝑴𝒆𝒍𝒅 𝒋𝒆 𝒂𝒂𝒏 𝒗𝒐𝒐𝒓 𝒅𝒆 𝒌𝒍𝒊𝒎𝒂𝒂𝒕𝒕𝒐𝒑 𝒗𝒐𝒐𝒓 𝒋𝒐𝒏𝒈𝒆𝒓𝒆𝒏!🌍 22 januari is de #YouthforClimateAdaptationConference. Jongeren van over de hele wereld spreken online over het klimaat.💻 Ook jij kunt gratis meedoen! Meld je nu aan 👉https://t.co/MbZBeJwypi

03 december 2020

Project ‘De Nieuwe N200’ is klaar!

Het werk aan de N200 tussen Halfweg en Amsterdam is klaar.

Lees meer
02 december 2020

Algemene beschouwingen 2020

Op 26 november 2020 hielden de bestuursleden van het algemeen bestuur hun algemene beschouwingen. Bekijk de bijdragen van de partijen.

Lees meer