13 juli 2021

Algemene beschouwingen 2021

Op 8 juli 2021 kwam het bestuur van Waterschap Amstel Gooi en Vecht bij elkaar. De leden van het bestuur hielden hun algemene beschouwingen. Dat is een vergadering waarin de leden terugkijken op wat er is bereikt. Ze kijken ook vooruit naar wat er moet gebeuren.

Deze foto is genomen in 2019, vΓ³Γ³r corona uitbrak. Het algemeen bestuur vergadert nu digitaal. 

Algemene beschouwingen terugkijken

Wilt u de vergadering terugkijken? Bekijk dan de video van de Algemene Politieke Beschouwingen 2021

Wat vinden de fracties?

Het algemeen bestuur bestaat uit verschillende fracties. Een fractie is een groep leden van een politieke partij of belangengroep. Bekijk hieronder de 11 fracties. Zij waren allemaal bij de algemene beschouwingen. Ook kunt u voor 9 fracties lezen wat zij hebben verteld. Klik hieronder op de naam:

Nieuws en tweets

De @Waterlinie_NHW is #werelderfgoed! πŸŽ‚ @waterschapagv is eigenaar van een aantal sluizen en vestingwerken, die onderdeel van ons watersysteem zijn, en zorgt mede voor het voortbestaan van deze unieke Linie voor toekomstige generaties πŸ‘‰https://t.co/gw5kxGgIVA πŸ“Fort Uitermeer

🌞 #π—­π—’π— π—˜π—₯π—§π—œπ—£! Het is vakantie: een goed moment om #watermonsters te vangen, een leuke activiteit met de kinderen! Ontdek samen wat er in de sloot beweegt en groeit en help mee de waterkwaliteit te verbeteren! πŸ§πŸ’§ Vraag je supermeetkit nu aan! https://t.co/z9xWEE2HN3

16 juli 2021

Waterschap Amstel, Gooi en Vecht biedt hulp aan Limburg in strijd tegen wateroverlast

Waterschap Amstel, Gooi en Vecht biedt hulp aan Limburg in de strijd tegen wateroverlast in de provincie.

Lees meer
08 juli 2021

Waterschapsbestuur kijkt terug op eerste helft bestuursperiode

In 2019 werd het bestuursakkoord Waterbetrokken 2019-2023 gepresenteerd. Welke plannen zijn tot nu toe uitgevoerd? En welke plannen komen er nog aan?

Lees meer