Uitnodiging Dijksafari de Aa

Hoe versterkt Waterschap Amstel, Gooi en Vecht dijken? Welke mogelijkheden zijn er? En wat betekent dit voor de geplande dijkversterking langs de Aa?

Tijdens de dijksafari nemen wij u en andere ge├»nteresseerden mee langs de Aa. Ontdek tijdens deze middag welke mogelijkheden er zijn om de dijk te versterken voor de komende jaren. We gaan samen naar buiten om te zien wat de plannen zijn. De dijk is in verschillende vakken opgedeeld. Voor elk dijkvak zoeken we de meest passende oplossing. U kunt ook uw idee├źn delen, vragen stellen en kanttekeningen plaatsen.

We ontmoeten elkaar op 29 november om 15:00 uur bij het dorpshuis Ons Genoegen in Nieuwer ter Aa. We drinken een kop koffie en vertellen u over het waterschap, de dijkversterking langs de Aa en de mogelijkheden die we bekijken. Daarna gaan we naar buiten om tijdens een korte wandeling langs de Aa om te bekijken hoe die plannen er uit zouden komen te zien. We ronden de middag weer warm binnen af om 17:00 uur bij het dorpshuis met een borrel. Komt u ook? Meld u dan snel aan via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-dijksafari-de-aa-79556045273. Aanmelden is niet verplicht, u bent altijd welkom om langs te komen.