07 maart 2019

Arjan van Rijn benoemd tot dagelijks bestuurder

Het algemeen bestuur heeft op 7 maart Arjan van Rijn (48 jaar) benoemd als lid van het Dagelijks bestuur namens de fractie ongebouwd. Hij volgt Pieter Kruiswijk op die op 2 februari van dit jaar is overleden.

Arjan heeft een melkveebedrijf en een pensionstalling voor paarden. Hij is voorzitter van Gebiedscoöperatie Groot Wilnis Vinkeveen. Arjan heeft sinds de waterschapsverkiezingen in 2008 zitting in het algemeen bestuur van het waterschap Amstel, Gooi en Vecht.

Nieuws en tweets

Kom jij dit weekend naar het @Compagnietheate? Er is zo veel te zien, horen, proeven en mee te maken in het Verdronken Land van @ludwiglive! https://t.co/NzXXbPKUX6 📅 Za 25 en zo 26 Mei 2019 van 10 tot 17 uur 📍 Kloveniersburgwal 50, Amsterdam 💶 Prijs €10

Kom mee, het dak op! 🏠 Amsterdam legt met het vernieuwende dakenproject RESILIO de komende jaren 10.000m2 aan slimme blauw-groene daken aan. 🍀💦 Op 18 juni, tijdens @wemakethecity - Climate Proofing the Region, kun jij mee het dak op! ℹ Tickets via: https://t.co/Kk7sx4N2fF

29 april 2019

Coalitieakkoord: wat is het belangrijkst?

De formatie is in volle gang! De 11 partijen hebben hun belangrijkste punten voor de toekomst aangegeven. Bekijk ze hier.

Lees meer
18 april 2019

Waterschap steunt onafhankelijke journalistiek

We vinden het belangrijk dat onafhankelijke, professionele journalistiek mogelijk blijft. Daarom leveren we een financiële bijdrage aan het Fonds BJP.

Lees meer