231

Nieuwsberichten

29 april 2019

Coalitieakkoord: wat is het belangrijkst?

De formatie is in volle gang! De 11 partijen hebben hun belangrijkste punten voor de toekomst aangegeven. Bekijk ze hier.

Lees meer
18 april 2019

Waterschap steunt onafhankelijke journalistiek

We vinden het belangrijk dat onafhankelijke, professionele journalistiek mogelijk blijft. Daarom leveren we een financiële bijdrage aan het Fonds BJP.

Lees meer
16 april 2019

Blue Deal voor schoon en veilig water

Het internationale programma Blue Deal is begonnen! Het doel: miljoenen mensen helpen aan schoon, voldoende en veilig water.

Lees meer
09 april 2019

Verslag informateur Jaensch en vorming coalitie

Informateur Emile Jaensch brengt verslag uit en geeft advies voor een coalitie van VVD, PvdA, Water Natuurlijk en Ongebouwd.

Lees meer
29 maart 2019

Emile Jaensch informateur bij Waterschap Amstel, Gooi en Vecht

De burgemeester van Oegstgeest, Emile Jaensch, wordt informateur bij Waterschap Amstel, Gooi en Vecht. Alle fracties hebben hiermee ingestemd.

Lees meer
15 maart 2019

Ringdijk Watergraafsmeer is weer sterk genoeg

Met de nieuwste technieken is de Ringdijk Watergraafsmeer weer sterk genoeg. Het is het laatste project van dagelijks bestuurder Gerard Korrel.

Lees meer
14 maart 2019

’t Slijk is nu schoon

We zijn klaar met het schoonmaken van ’t Slijk bij Maarssen. De bodem van deze plas was erg vervuild. De natuur kan zich nu gaan herstellen.

Lees meer
08 maart 2019

Waterschap pakt bodemdaling aan

Als eerste waterschap pakken we de bodemdaling in ons gebied aan. Onze aanpak staat in de Strategie Bodemdaling en in de Nota Peilbeheer 2019.

Lees meer
07 maart 2019

Arjan van Rijn benoemd tot dagelijks bestuurder

Het algemeen bestuur heeft Arjan van Rijn benoemd als lid van het dagelijks bestuur. Hij volgt Pieter Kruiswijk op die op 2 februari overleed.

Lees meer