Bewonersbrief DijkDagen

Bewonersbrief DijkDagen

Aan alle omwonenden, ondernemers en andere belanghebbenden,

Op basis van de nieuwe maatregelen voor het coronavirus, hebben we helaas moeten besluiten de geplande DijkDagen op een andere manier in te vullen (zie ook onze vorige brief of onze website).

We vinden het belangrijk om u als aanwonenden toch persoonlijk te spreken. Daarom willen we graag de één op één gesprekken door laten gaan. Dit kan zowel fysiek als digitaal. Met de aanwonenden en belanghebbenden die al een afspraak hadden ingepland is persoonlijk contact opgenomen.

Als u in de vorige brief een persoonlijke uitnodiging heeft ontvangen maar nog niet in de gelegenheid bent geweest om een afspraak in te plannen, kunt u indien gewenst, alsnog een afspraak maken via amsteldijk.west@waternet.nl

Om de rest van de omgeving zo goed mogelijk te informeren voorzien wij de webpagina van extra informatie over het project. Kunt u de informatie die u zoekt niet vinden, neemt u dan contact met ons op via telefoon, mail of whatsapp.

We realiseren ons dat dit een suboptimale situatie is en wij zullen ons best doen u de aankomende periode zo goed mogelijk te informeren. Wij vertrouwen erop dat als u contact met ons op zal nemen als u vragen heeft over het project of advies heeft over onze communicatie.

Met vriendelijke groet,
mw. M. van Huët
Omgevingsmanager