21 juli 2020

Waterschap hoofdsponsor alternatief Amsterdam City Swim

Door het coronavirus gaat de Amsterdam City Swim dit jaar helaas niet door. Waterschap Amstel, Gooi en Vecht is al jaren betrokken bij dit bijzondere evenement. Daarom is het waterschap dit jaar hoofdsponsor van het online alternatief: een quizshow op 5 september.

Oproep om mee te doen aan de quiz

Online quizshow

Op 5 september presenteert Beau van Erven Dorens de quizshow ‘ALS we het leven vieren’. Het doel van de quiz is: zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek naar ALS. Bekende Nederlanders komen tijdens deze avond in actie. Ook ALS-patiënten komen aan het woord.

Goed om te weten:

  • Zaterdag 5 september
  • 17.00 uur tot 19.00 uur
  • Meedoen is gratis
  • Aanmelden is verplicht

Doe mee aan de quiz

Dijkgraaf Gerhard van den Top: “Als dijkgraaf van waterschap Amstel, Gooi en Vecht vind ik de Amsterdam City Swim extra bijzonder. In de eerste plaats vanwege het doel van dit evenement. Iedereen wil een steentje bijdragen aan het bestrijden van de vreselijke ziekte ALS. Je voelt dat onder de deelnemers en het publiek. Daarom zijn we deze online editie van de Amsterdam City Swim trotse hoofdsponsor.” 

Meer weten over de City Swim?

Jaarlijks organiseert de Amsterdam City Swim een zwemevenement in de Amsterdamse grachten. Het doel van dit event is zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar de ziekte ALS.